ylabanneri

Marttisen joulukalenteri 2017

Marttisen joulukalenteri 2017 Luukku 13

Joulukalenteri 2017 kuvapohja

Marttiseen päiväksi pois luokasta

Vielä on syksyä jäljellä...- Leirikoulut - Nuorisokeskus Marttinen

leirik 1 Seinäkipeily Pyydä tarjous leirikoulustasi

Tervetuloa luokan kanssa päiväksi Marttiseen marras - joulukuussa!

Katso Päiväleiri esite tästä

Päivän hinta 25 €/ oppilas

Sis.lounas ja 2 ohjelmaa

• opettaja maksuton

Valitse 2 ohjelmaa:

• ryhmäytys- ja pulmatehtävät (2h)

• seinäkiipeily (2h)

• vaijeriliuku (1h)

• metsän arvoitus UUTUUS 2018 (2h)

• jousiammunta (2h)

• mukinmaalaus (1h), tarvikemaksu 3€/hlö

• yläköysirata (2,5h)

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. +358 (0)3 485 1927

Marttisen Vanhan Pappilan SUOMI 100 - juhlavuoden joulujuhla

Suomi100 - joulujuhla Marttisen Vanhassa Pappilassa - Kokous- ja juhlatalo - Nuorisokeskus Marttinen

 

Aikamatka muistojen jouluihin hartaudella ja huumorilla Juhani Viidan johdolla. Vuosisadan joululaulut yhdessä laulaen, muistojen kultaamat tarinat, Joulupukki ja muut jouluvieraat hahmokoomikko Olavi Heittolan kutsumina.

Joulun aikamatka 1 Page 1  Joulun aikamatka 1 Page 2

 

Joulujuhlan hinta

33,50 € / henkilö - yli 40 henkilön ryhmät
39,50 € / henkilö - 21 - 39 henkilön ryhmät

Pienemmät ryhmät tarjouksen mukaan. 

Ryhmän vetäjä ja kuljettaja veloituksetta

 

Lisätietoa annamme mielellään ja varauksia voi tehdä myyntipalveluumme 03 485 1921Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tai vaikkapa vastaanottoomme 03 485 1900Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.i

Nuorisokeskus Marttisen nuorilla ja aikuisilla on kysymys silloiselle valtiovarainministeri Stubbille

Nuoret ovat tulevaisuus - Ole tukemassa tulevaisuutta - Nuorisokeskus Marttinen

 

Arvoisa ministeri!

 

Me tulemme valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta, Nuorisokeskus Marttisesta, joka on yksi Suomen kymmenestä, opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta nuorisokeskuksesta.

Marttinen sijaitsee Virroilla ja kuuluu Virtain kaupungin omistukseen. Olemme Marttisen työntekijöitä, työssäoppijoita, työelämään tutustujia, eurooppalaisia vapaaehtoisia…

Teemme työtä nuorten kasvun ja kehityksen tukemiseksi. Pääosa työstämme on ennaltaehkäisevää, mutta teemme myös sosiaalista nuorisotyötä, jolla on korjaavia tavoitteita. 

 

-----------

 

Suomi voi yhtä hyvin kuin sen nuoret. Toivomme, että hallitus kantaa vastuun tulevaisuudesta ja pitää lapset ja nuoret kaikkien suunnitelmiensa keskiössä eli

 panostaa lasten ja nuorten hyvinvointiin, 

 turvaa nuorisotyön resurssit sekä

 antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa.

Toivomme, että nämä asiat huomioidaan myös vireillä olevissa lakiuudistuksissa; niin nuorisolain kuin arpajais- ja tuotonjakolainkin uudistamistyössä. 

 

-------------

 

Syrjäytynyt nuori maksaa yhteiskunnalle miljoona euroa. Kuinka monta miljoonaa aiotte tähän varata vai olisiko ennalta ehkäisevä työ sittenkin parempi vaihtoehto?

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Helena Vuorenmaa, puh. 044 715 1922, helena.vuorenmaa(at)marttinen.fi

myynti- ja markkinointipäällikkö Jari Ahola, puh. 044 715 1928, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

yksilövalmentaja Timo Haaksluoto, puh. 044 715 1952, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nuorisokeskus Marttinen osallistaa

Nuorisokeskus osallistaa - Marttisen saari kehittyy - Nuorisokeskus Marttinen

Voittajaidea Vihdan tekijät Vihta ulkohavainne

TTY:n Arkkitehtuurin laitoksen ja Marttisen järjestämän ideakilpailun saunasta voittivat suunnitelmallaan Vihta Elina Merilä ja Anniina Kortemaa

Syksyllä 8.10.2015 Tampereen teknillisen yliopiston arkkitehtuurin laitos ja Nuorisokeskus Marttinen julkistivat yhteistyössä järjestämänsä ideakilpailun Marttisen saunasta. Kilpailuun saapui määräajassa 36 kappaletta ehdotuksia. Palkintolautakunta kävi läpi ehdotukset 1.12.2015 ja julkaisi ideakilpailun tulokset tiistaina 8.12.2015 klo 15.00 Tampereen teknillisellä yliopistolla. Kilpailussa asetettiin tavoitteeksi saunarakennus, joka luo viihtyisät olosuhteet eri käyttäjäryhmille ja rakennuksena kunnioittaa luontoarvoja ja korostaa maiseman parhaita puolia. Ideakilpailun voittajaehdotuksen Vihta olivat yhteistyössä suunnitelleet arkkitehtuurin laitoksella opiskelevat Elina Merilä Lappeenrannasta ja Anniina Kortemaa

Ideakilpailun järjestivät Tampereen teknillisen yliopiston arkkitehtuurin laitos yhteistyössä Nuorisokeskus Marttisen kanssa. Kilpailun tekniset järjestelyt hoiti arkkitehtuurin laitoksen rakennusopin vastuualue. Kilpailu oli avoin kaikille TTY:n arkkitehtuurin laitoksen opiskelijoille. Kilpailuun saapui 36 kappaletta ehdotuksia määräaikaan 25.11.2015 mennessä. Palkintolautakuntaan kuuluivat jäseninä: Professori Hannu Tikka, professori Markku Karjalainen ja yliopisto-opettaja Maria Pesonen TTY Arkkitehtuurin laitokselta, johtokunnan puheenjohtaja Risto Saarinen ja toimitusjohtaja Helena Vuorenmaa Nuorisokeskus Marttisesta ja kaavoitusarkkitehti Arto Nummijärvi Virtain kaupungilta. Palkintolautakunnan puheenjohtajana toimii professori Hannu Tikka ja sihteerinä Minna Vuorenpää TTY:n Arkkitehtuurin laitokselta.

Voittajaehdotuksesta Vihta palkintolautakunta totesi mm. näin:

·         Kilpailun omaperäisin, mieleenpainuvan tunnelmallinen ja leikkisään arkkitehtuuriin perustuva ratkaisu.

·         Arkkitehtuuri on uutta luovaa puuarkkitehtuuria.

·         Rakennuksen viidakkomajamainen mielikuva sopii hyvin nuorille käyttäjille.

·         Ratkaisusta löytyy mielenkiintoisia ja omaperäisiä tilasarjoja.

 

Palkintolautakunta päätti jakaa palkinnot, yhteensä 3000 €, ja 3 kappaletta 100 € seuraavasti: I palkinto 1500 € nimimerkki ”Vihta”, tekijät Elina Merilä ja Anniina Kortemaa, II palkinto 1000 € nimimerkki ”Pelkka”, tekijä Arttu Kuisma, III palkinto 500 € nimimerkki ”Mustikka”, tekijä Jukka-Veli Heikka ja lunastukset á 100 € nimimerkki ”Kaski”, tekijät Noora Lehtinen ja Kirsi Malvisto, nimimerkki ”Pihka”, tekijä Roni Koski-Tuuri ja nimimerkki ”Retriitti”, tekijä Juuso Horelli.

Nuorisokeskus Marttinen, TTY:n arkkitehtuurin laitos ja voittajaehdotuksen suunnittelijat Elina Merilä Lappeenrannasta ja Anniina Kortemaa Urjalasta jatkavat yhteistyötä idean jatkokehittelyssä ja toteuttamisessa.  Idean pohjalta toteutetaan elämyksellinen saunarakennus, joka luo viihtyisät olosuhteet eri käyttäjäryhmille ja mahdollistaa monipuolisen toiminnan. Rakennus kunnioittaa luontoarvoja ja korostaa maiseman parhaita puolia massoittelullaan ja näkymillään.

Syrjinnästä vapaa alue

Syrjinnän vastainen alue - Ajankohtaista - Nuorisokeskus Marttinen

Syrjinnst vapaa alue Syrjinnst vapaa alue Pyydä tarjous leiristäsi

Syrjinnästä vapaa alue-kampanja? Mikä kampanja?

Syrjinnästä vapaa alue -kampanja on kaikenlaisen syrjinnän, kiusaamisen ja häirinnän vastainen tiedotuskampanja, jonka avulla organisaatiot ja työyhteisöt tuovat julki sitoutumisensa syrjimättömyyden periaatteeseen. Syrjinnästä vapaaksi alueeksi julistautuminen merkitsee syrjinnän vastustamista, siihen puuttumista sekä ihmisten yhdenvertaisuuden tunnustamista.

Julistautuminen on myös merkki työntekijöille, työnhakijoille ja asiakkaille siitä, että organisaatio toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Lue lisää

Varaa joulusi nyt

Joulu on taas, joulu on taas - Kokous- ja juhlatalo - Nuorisokeskus Marttinen

 

Joulu alkaa olla kohta ovella

Tämän vuoden uutuutena Marttisella voi järjestää yhteenkokoavan jouluruokailun ja -juhlan kahdessa uudessakin tilassa Vanhan Pappilan, päärakennuksen, työväentalon tai väentuvan lisäksi - eli juhannuksena avautuneella Vihta - saunalla ja anniskeluoikeuksin varustetussa Antintalon tilausravintolassa.

Jouluruokailu2017 Page 1    Jouluruokailu2017 Page 2  

Jouluruokailun voit varata vaikka heti ajalta 18.11.-21.12.2017 ja jos pienemmällä ryhmällä tai kai kaverien kesken niin avoimia joululounaita on tänä vuonna kahden viikon ajalle 12.12.-14.12.2017 ja 19.12.-20.12.2017.

Tiesithän myös että molemmat tilat ovat myös varattavissa tiloiksi kokoukseen tai juhlaan!

Lisätietoa annamme mielellään ja varauksia voi tehdä myyntipalveluumme 03 485 1921Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
tai vaikkapa vastaanottoomme 03 485 1900Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.i

Etsi sivuilta