ylabanneri

Avoimia työpaikkoja Marttisessa

BoulderointilomasaariOleskelutila 2 Nuorisohotelli Nuorisokeskus MarttinenPyydätarjouskokouksestasi

Avoimia työpaikkoja - Nuoriso-ohjaaja Laitossiivooja - Nuorisokeskus Marttinen

 

Nuorisokeskus Marttinen on Virroilla sijaitseva, opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymä ja tukema valtakunnallinen nuorisokeskus. Yhteiskunnallinen tehtävämme on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia tukemalla ja ohjaamalla heidän kasvuaan. Tarjoamme luonnonläheisen, monipuolisen, toiminnallisen ja turvallisen ympäristön sekä myönteisen ilmapiirin toiminnalliseen oppimiseen ja elämykselliseen yhdessäoloon. Marttisen kulttuurihistoriallinen ympäristö ja monipuolinen luonto tarjoavat nuorille, perheille, kouluille ja järjestöille monia mahdollisuuksia myös vapaa-ajanviettoon. 

Järjestämme monipuolista paikallista, alueellista ja kansainvälistä nuorisotoimintaa, leiri- ja leirikoulutoimintaa sekä sosiaalista nuorisotyötä. Lisätietoja toiminnastamme löydät kotisivuiltamme: www.marttinen.fiNuorisotoiminnan ohella Marttinen toimii monipuolisena kokous- ja juhlatalona.

 

 Nuoriso-ohjaaja, Nuorisokeskus Marttinen

 

Haemme nyt NUORISOTYÖN AMMATTILAISTA vahvistukseksi osaavaan nuorisotyön tiimiimme. Tehtävän pääpaino on vaihtuvien nuorisoasiakasryhmiemme ohjaamisessa sekä siihen liittyvässä suunnittelu- ja valmistelutyössä. Nuorisotyön tiimissä pääset mukaan suunnittelemaan ja kehittämään nuorisotyötämme laajemminkin. 

Työntekijältä edellytetään monipuolista kokemusta nuorisotyöstä, kokemusta myös erityistä tukea tarvitsevien nuorten parissa toimimisesta. Marttisen nuorisotyössä korostetaan nuorten osallisuutta ja innovatiivista työotetta. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat edellytys työn tekemiselle. 

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto (yhteisöpedagogi) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Aiempi työkokemus vastaavien tehtävien tuloksellisesta hoitamisesta on välttämätön. Lisäksi edellytämme köysitoiminnan- ja/tai melonnanohjaajan pätevyyttä. Ohjaustehtäviä on pystyttävä hoitamaan suomen kielen lisäksi vähintään englannin kielellä. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävä täytetään 4 kk koeajalla. Toimeen valittavan on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuaika päättyy 31.1.2018 klo 16.00. Haastattelut järjestetään viikolla 6. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan.

Nuorisokeskus Marttinen on Virtain kaupungin omistukseen ja organisaatioon kuuluva kunnan liikelaitos. Virtain kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lisätietoja: nuorisopalvelupäällikkö Sanna Järvensivu, puh. 03 - 485 1926.

 

Laitossiivooja, Nuorisokeskus Marttinen

 

Etsimme nyt joukkoomme siivoojaa, jonka työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ylläpito- ja perussiivoustehtävät toimitiloissamme. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuoroissa, usein myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Marttinen edistää lasten ja nuorten hyvinvointia tukemalla ja ohjaamalla heidän kasvuaan ja tarjoamalla monipuolisen, toiminnallisen ja turvallisen ympäristön sekä myönteisen ilmapiirin elämykselliseen oppimiseen ja yhdessäoloon. Siivooja on tärkeä osa Marttisen turvallista arkea ja päivittäisen toiminnan sujumista. Haemme asiakaspalveluhenkistä, yhteistyötaitoista ja nuorten kanssa hyvin toimeentuleva ammattitaitoista siivoojaa yhteiskunnallisesti arvokasta työtä tekevään työyhteisöömme. 

Edellytämme alan koulutusta ja työkokemusta sekä joustavaa asennetta päiväjärjestyksen ja asiakastilanteiden muuttuessa.

Hakemus ansioluetteloineen on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen sanna.viitanen(at)marttinen.fi   31.1.2018 mennessä.

Lisätietoja: Asiakaspalvelupäällikkö Sanna Viitanen, puh. puh. 044 715 1930.

Etsi sivuilta