ylabanneri

Referenssit

Kokemuksia Marttisesta 

Palaute Pyreneittenmastiffien puheenjohtajalta lokakuussa 2012:

"Marttisen tarjoamat puitteet osoittautuivat erinomaisiksi ja pelastivat erikoisnäyttelymme, sillä sää heittäytyi erittäin kosteaksi. Saimme kokea näyttelypäivän aikana hienoista sadetta, auringonpaistetta, kaatosadetta ja rakeita sekä puuskittaista erittäin voimakasta tuulta. Meille tarjolla oli todella hyvä kenttä, paras mahdollinen mitä meillä on ollut. Pelkkää kiitosta sain esittäjiltä ja jopa tuomarikin mainitsi minulle asiasta. Pinta oli kova mutta kuitenkin vesi katosi. Ei siis lätäköitä! Lähialue oli todella hyvä. Näyttelyyn osallistuja saivat mahtumaan omat telttansa hyvin alueelle. Tilaa oli myös näyttelyn järjestäjien teltoille sekä sponsoreille.

Tilasimme kokouslounaan mökkiin. Se oli todella onnistunut. Espanjassa ei ole tälllaista ruokaa ja tuomari vaimoineen ihastui siihen ihan totaalisesti. Loppuiltahan meni sitä reseptiä miettiessä :)

Tuomarimme vaimoineen oli ensimmäistä kertaa Suomessa ja he lähtivät  iloisin mielin ja tyytyväisenä kotiin. Majoitus mökissä oli ollut täydellinen."

Sirpa Lepistö

Pyreneittenmastiffit ry
puheenjohtaja