ylabanneri

Virkisty kokouspäivän lomassa


hk köysirata timppameloo Pyydätarjousvirkistyspäivästäsii

Virkistystä kokouspäivän lomaan - Kokous - Nuorisokeskus Marttinen

Katso tästä esite                                                           Pyydä tarjous kokoustiloista

Ideoita kokousten lomaan tarjottavista virkistyksistä:

Rento annos aivojumppaa

Innostava aivojumppa kiehtovien SmartGames pelien parissa katkaisee hauskalla tavalla aherruksen kokous- tai koulutuspäivän aikana. Ohjaajan opastuksella, pienryhmissä pelaten yhteispelin avaimet löytyvät, mieli virkistyy ja onnistumisen elämykset ilahduttavat. Lähes 20 logiikkapelin kirjo tarjoaa kaiken ikäisille monipuolisen kattauksen suositusta SmartGames -pelimaailmasta. (Max. 45 henkilöä)

Hyvinvointia hyvästä hengestä

Pitkän linjan urheiluvalmentaja Juhani Viita on kokenut ryhmävetäjä, jonka luento tarjoaa ideoita, näkemyksiä ja työkaluja yhteishengen kulmakiviksi. Sanankäytön taitaja innostaa kuulijat rentoon vuorovaikutukseen pohtimaan arvojen ja asenteiden merkitystä joukkuepelissä niin kisakentillä kuin työyhteisössäkin. Juhani Viita on kuulunut miesten lentopallomaajoukkueen valmennustiimiin, minkä lisäksi hän on toiminut mm. lentopallon naisten Mestaruusliigassa päävalmentajana.

Napakasti naulan kantaan

Naulanlyönnin mestaruuskilpa ohjelmaisäntä Juhani Viidan juontamana on suosittu huumoriviihteen ohjelmapaketti vuodesta toiseen. Hilpeässä kisailussa etsitään porukan iskukykyisin nainen ja todellinen iskijämies. Tunnin mittainen ”huumori-pläjäys” toimii virkistävänä viihteenä porukassa kuin porukassa ja irrottaa takuuvarmasti monet railakkaat naurut.

Laulu se on mun rattoni

Musiikissa on taikaa. Se ilahduttaa, koskettaa ja herättää muistoja. Erityisesti varttuneemman väen ohjelmapakettina toimivat laulajaiset ovat virkistävää vastapainoa kokous- tai koulutuspäivän ahkeroinnille. Ohjelmaisäntä-trubaduuri Juhani Viita laulattaa kitaroineen monet tutut yhteislaulut sekä välillä esittää yksin muutamia reippaita ralleja ja tunteikkaita balladeja. Tunnin mittaisen ohjelmapaketin aikana kuullaan myös Juhani Viidan äidilleen sanoittama laulu Vanhuuden kultaiset vuodet.

  • Rento annos aivojumppaa

  • Hyvinvointia hyvästä hengestä

  • Napakasti naulan kantaan

  • Laulu se on mun rattoni

  • Liikunnalliset ohjelmat

Kokouksien yhteyteen sopivia ohjelmia ovat myös:

  • jousiammunta

  • vaijeriliuku

  • melonta

  • yläköysirata

  • seinäkiipeily

Kysy aikuisryhmien hinnat myyntipalvelustamme.

Kokous- ja juhlapalvelut puh (03) 485 1921 (ma-pe klo. 09.00-16.00)