ylabanneri

Lapsille ja nuorille

Nuorisokeskus - Lapsille ja nuorille - Nuorisokeskus Marttinen

ital martti Ohjattu temppurata kota letut1

Katso Nuorisokeskus Marttisen esite tästä

Marttinen - vuoden 2013 nuorisokeskus

Suomen Nuorisokeskukset (SNK) ry:n hallitus on valinnut Nuorisokeskus Marttisen Virroilta vuoden 2013 nuorisokeskukseksi. Valinta tehtiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. SNK:n hallituksen perusteluissa sanotaan:

·         Toteuttaa laadukasta nuorisotyötä

·         On alueensa merkittävä työllistäjä

·         On asiakaslähtöinen ja hyvin johdettu

·         Kehittää uusia työmuotoja ja -menetelmiä

·         Hyödyntää vahvasti alueensa kulttuuriperintöä

·         Huomioi kaikessa toiminnassaan ympäristöarvot

Valitsijaryhmässä olivat: Georg Wrede opetus- ja kulttuuriministeriön nuorisoyksikön johtaja, Juha Nieminen yliopisto-opettaja Tampereen yliopisto, nuorisotyö- ja nuorisotutkimus, Jani Karjalainen Kehitystoimisto Oy:n toimitusjohtaja, Juha Muotka Suomen nuorisokeskusyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, Eija Pietilä Suomen nuorisokeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja.

 

Nuorisokeskus - paikka lapsia ja nuoria varten

Perustehtävämme on tukea nuorten (0 - 29-vuotiaiden) kasvua ja kehitystä. Pedagogisen osaamisen ja toiminnallisten menetelmien kautta nuoret saavat meiltä hyödyllisiä kokemuksia yksin ja ryhmässä toimimisesta. Yhteishengen muodostuminen, ongelman ratkaisu porukalla ja itsensä voittaminen ovat muutamia niistä ainutlaatuisista asioista, joihin meillä tähdätään.

Toimintaamme ohjaa nuorisolaki. Julkisen tuen avulla voimme tarjota nuorisoryhmille palveluitamme edulliseen hintaan.

Marttinen on viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille leireille, kursseille, koulutuksille ja muille tapahtumille ympäri vuoden. Henkilökuntamme auttaa mielellään tapahtumien järjestelyissä. Tarjolla on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuudet omatoimisiin ohjelmiin. Tilojemme suunnittelussa on huomioitu liikuntaesteettömyys.