ylabanneri

Pyydä tarjous tai varaa

Monipuolinen Marttinen - Kokous- ja juhlatalo - Nuorisokeskus Marttinen

ital martti art 68 koiran tervehdys

Käyttämällä Marttisen palveluita olette edesauttamassa yhteiskunnallista tehtäväämme sekä lasten ja nuorten hyvää tulevaisuutta!

Ohesta löydät linkit tarkempiin tarjouspyyntölomakkeisiin, suoraan booking-varaukseen ja tietenkin voit olla yhteydessä puhelimitse +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitsekin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pyydä tarjous leirikoulustasi2 Pyydä tarjous leiristäsi Pyydä tarjous rippileiristäPyydätarjouskoiraleiristäsii Pyydätarjousjuhlistasi PyydätarjouskokouksestasiPyydätarjousvirkistyspäivästäsii Pyydä tarjous majoituksesta Varaa majoitus

Nuorisokeskus Marttinen on monipuolinen toimija

Meille yhteiskunnallinen työ on tärkeää – etenkin lapset ja nuoret. Marttinen on yksi Suomen kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista. Perustehtävämme on tukea nuorten (0-29-vuotiaiden) kasvua ja kehitystä. Pedagogisen osaamisen ja toiminnallisten menetelmien kautta nuoret saavat meiltä hyödyllisiä kokemuksia yksin ja ryhmässä toimimisesta. Yhteishengen muodostuminen, ongelman ratkaisu porukalla ja itsensä voittaminen ovat muutamia niistä ainutlaatuisista asioista, joihin meillä tähdätään.

Näillä samoilla periaatteilla ja arvoilla tuotamme myös palveluitamme kokousryhmille, tapahtumajärjestäjille, virkistyspäiviin ja harrasteleireihin 

Marttinen on myös suosittu juhlien pitopaikka ympäri vuoden. Keskus sijaitsee Virroilla kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla alueella kauniin vesistön ympäröimänä, jonka korkeimmalla paikalla komeilee vuonna 1892 rakennettu Marttisen Vanha Pappila upeine saleineen. Vuosittain useat hääparit viettävät ikimuistoista juhlapäiväänsä Pappilassa läheistensä kanssa.